Program


Beszélő levelek

Beszélő levelek

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

Aktuális előadásokBeszélő levelek

Vajon hogyan viccelte meg a fivéreit Jane Austen? Mit gondol a mesterséges intelligenciáról Nick Cave? Hogyan kér bocsánatot egy Monty Python-tag? És melyik tudós hasonlította a természetet egy hatalmas macskához? Mindezekre, és még sok más titokra fény derül a Beszélő levelek legújabb előadásán.

A Beszélő levelek előadás-sorozat különleges utazásra hívja a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül. Minden alkalom különleges és megismételhetetlen, hiszen minden este más előadók olvassák fel más-más hírességek leveleit, és nem hiányozhat az adott esthez illő zenei kíséret sem.

Tartson velünk, amikor kinyílik a hírességek postaládája!

Házigazda: Bősze Ádám
Fellépők: Eke Angéla, Grisnik Petra, Ódor Kristóf, Seress Zoltán

Zene: Nyitrai László
Szerkesztő, produkciós vezető: Megyeri Léna
Rendező: Böhm György

A Független Színművészetért Alapítvány és a MOMkult közös produkciója.

Ajánló


A túzok (Otis tarda) Európa legnagyobb testű röpképes madara, mely tavasszal, a dürdés idején a magyar puszták egyik emblematikus természeti…

BÉLAMŰHELY HANGSZERCSÉPELŐ élménypedagógia – interakció – public art

A Hagyományok Háza állandó táncháza, melyet 19-21 óráig tánctanítás előz meg. A tánctanításnak és a táncháznak a Hagyományok Háza Átriuma…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!