Program


BERTA 50

BERTA 50

Marmorstein Berta csodálatos élete – monodráma

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 9. vasárnap, 15:00

Előadó: RÁK KATI

Írta: Czető Bernát László

Marmorstein Berta, a zsidó vállalkozó asszony saját sorsát meséli el születésétől, 1900-tól 1957-ig. Egy olyan optimista életet akarunk bemutatni, amiben hősnőnk minden nehézség ellenére győzedelmeskedik.
Egy színházi kritikus az élet szeretetének himnuszát látta-hallotta benne. Az előadásokra nemcsak felnőttek, hanem kamaszok, kiskamaszok is eljöttek, és akkor derült ki, hogy számukra is érdekes Berta élete. Nekik a történelem elevenedett meg, és emberi tartalmat kapott. Nemcsak történelmi évszámokról, hanem valódi sorsokról hallottak. Szó esik a háborúk hőseiről és áldozatairól, válságokról, háborúkról, a vészkorszakról, a szélsőséges korszakok (1918-as, 1919-es forradalmak, Szálasi és Rákosi korszaka) emberellenes diktatúráiról, de Berta döntően az élet szépségéről mesél.

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!