Program


Bereményi Géza: Eldorádó

Bereményi Géza: Eldorádó

piaci játék

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 6. szerda, 19:00

Bereményi Géza: Eldorádó

Monori, a jég hátán is élni tudó kereskedő, a Piac királya, próbálja életben tartani családját, feleségét, lányát és egyetlen örökösét, az unokáját a magyar történelem legnehezebb korszakaiban. Monori törvényei, a piac törvényei: az élet igazsága. Bereményi Géza, az unoka, családjának történetét filmesítette meg Az arany ára című filmben és írta kordokumentum erejű színdarabbá.

A készülő előadásban a színház egész társulata játszik – Monori: Molnár László, Monoriné: Radó Denise, Csöpi: Gombos Judit, és a rendezője Sorin Militaru, aki a tavalyi évadban Az öldöklés istene című komédiát állította színpadra.

Ajánlatunk


A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Szentendrére!

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Cordelia O’Neill néhol szívmelengető, máskor szívfacsaró kétszereplőse biztos kézzel vezet végig bennünket egy nagy megpróbáltatás elé állított párkapcsolat lentjein és…

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!