Program


BÉRCZESI RÓBERT - Én meg az Ének
4

BÉRCZESI RÓBERT - Én meg az Ének

Az Én meg az Ének Bérczesi Robi – a 90-es évek végén a BlaBlával induló, és néhány kísérletező kitérő (Panírozott Barikák, BioRoBoT) megtétele mellett a hiperkarmában kiteljesedő – zenei karrierjének legszemélyesebb projektje.

Tisztelt Nézőink!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. augusztus 7. 21:00 órai kezdettel meghirdetett balatonfenyvesi Bérczesi Róbert koncert betegség miatt elmarad.

A megvásárolt jegyeket természetesen visszaváltjuk.
A jegyirodában megváltott belépő ára a vásárlás helyszínén, személyesen igényelhető vissza.
Az online vásárolt jegyek árát az InterTicket Kft. visszautalja a vásárláskor használt bankkártyára. Ezzel kapcsolatban Önöknek további teendője nincs. Az online vásárlások esetében kérjük, vegyék figyelembe, hogy a teljes rendezés előreláthatólag több hetet is igénybe vehet.

A folyamat lezárásáig szíves türelmüket és megértésüket kérjük!


 

A dalszerző-énekes kedvenc dalait a saját stílusára alakítva, újragondolva, sokszor egymással is összemixelve adja elő, önmagát gitáron kísérve. Ezek között szerepelnek a magyar alternatív és popzenei paletta halhatatlan slágerei, filmzenék, népdalok, versmegzenésítések, és persze a kihagyhatatlan – mára már szintén klasszikussá vált – saját szerzemények is. A két nagylemezen (Én meg az Ének – emléxel? [2011], Én meg az Ének – emléxel még? [2018]) szereplő műveken kívül minden koncerten elhangzik néhány jól ismert – és olykor egy-egy még megjelenés előtt álló – hiperkarma szám egyszálgitáros feldolgozása is.

 

2019-ben Bérczesi Robi elnyerte az Artisjus – Az év könnyűzenei szövegírója díját, valamint az Athenaeum Kiadónál megjelent Én meg az Ének – behúzott szárnyú felfelé zuhanás címen Robi önéletrajzi könyve, melyet Kiss László közreműködésével írt, és amely bepillantást enged a hiperkarma zenekar megalakulásának, és az általuk előadott dalok megszületésének történeteibe is.

 

Ajánló


A rendező a 19. századi Sevillában játszódó operát a Franco utáni Spanyolországba helyezi,…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány…