Program


Bencs estek - Többszemközt: Kosik Anita

Bencs estek - Többszemközt: Kosik Anita

Kosik Anita, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművésze lesz szeptember elsején Kováts Dénes vendége. Az est folyamán szó lesz színészi pályafutásáról, szerepeiről, továbbá arról, miért tartja fontosnak az önképzést. Nem marad ki a témák közül a szerepalkotás nehézsége és a muzsikával való kapcsolata sem.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 1. kedd, 17:30

Többszemközt Kosik Anitával

Kosik Anita, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművésze lesz szeptember elsején Kováts Dénes vendége a Többszemközt sorozat aktuális estjén a Bencs Villában.
Anita színes, vibráló egyéniség, a pörgés lételeme. Vallja, hogy a zene az kell. Számára a színház játszótér és munkahely, sőt, nemzeti kincs. Elmondása szerint Nyíregyházán érte el „színészi nagykorúságát”. Hetedik esztendeje tagja a Móricz Zsigmond Színház társulatának, itt ismerte meg élete párját, Gulácsi Tamást.

Az est folyamán szó lesz színészi pályafutásáról, szerepeiről Gondos Magdótól Velma Kellyn át Nickie-ig; továbbá arról, miért tartja fontosnak az önképzést. Nem marad ki a témák közül a szerepalkotás nehézsége és a muzsikával való kapcsolata sem.

A szeptember elsején 17.30-kor kezdődő beszélgetés során még számos érdekes kérdéskört érint a házigazda és vendége.

A tapasztalatok szerint a jegyek gyorsan fogynak, így érdemes mielőbb gondoskodni a belépőről!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!