Program


Bencs estek - Többszemközt: Beszélgetés Závada Péterrel

Bencs estek - Többszemközt: Beszélgetés Závada Péterrel

Bár a Bencs Villa nyárestéi véget értek, semmi ok a csüggedésre. Hiszen az ősz első vendége Závada Péter, költő-drámaíró, zenész lesz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 3. kedd, 17:30

Többszemközt: Beszélgetés Závada Péterrel

Bár a Bencs Villa nyárestéi véget értek, semmi ok a csüggedésre. Hiszen az ősz első vendége Závada Péter, költő-drámaíró, zenész lesz.
„Próbálkoztam a zenész szerepével, most azt mondanám, író vagyok, de doktoris egyetemista is, színházi ember. Sokan kérdezik, hogy melyik vagyok én. Én semmi furcsát nem látok ebben. A bölcsészek drámát, verset, rapszöveget, dalt egyaránt írhatnak. Talán egyedül az a szokatlan, hogy a költő elő is adja a szövegeit. Ezért a slam eleinte sokaknak furcsa volt.”

Závada Péter, Horváth Péter Irodalmi Ösztöndíjas költő-drámaíró. Tanulmányait az ELTE olasz-angol szakán, majd a Károli Gáspár Református Egyetem színháztudomány szakán végezte. Az ELTE esztétikai doktori programjának résztvevője. 2009 óta publikál verseket. Legutóbbi verseskötete Roncs szélárnyékban címmel 2017-ben, Je suis Amphitryon című drámakötete pedig 2018-ban jelent meg a Jelenkor Kiadó gondozásában. A József Attila Kör és az Akkezdet Phiai trió tagja
Színházról, versekről és a slam poetryről is szó lesz majd szeptember első keddjén a Bencs Villában.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!