Program


Bencs estek - Kulturáltan minden kultúrában - Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

Bencs estek - Kulturáltan minden kultúrában - Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó nemzetközi, diplomáciai példákkal illusztrált előadásán ezúttal a különböző nemzetek szokásai, az írott és íratlan szabályrendszerek gyakorlati alkalmazásai kerülnek előtérbe. Szó lesz a napjainkban nagy érdeklődést kiváltó, brit királyi családban történt változások protokolláris vonatkozásairól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 18. kedd, 19:30

Kulturáltan minden kultúrában

Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

A jó modor a kapcsolatok különleges esszenciája, hangulata és időnként sajátos koreográfiája, mely – akár külföldi utainkon is – új távlatokat nyithat meg előttünk. A különböző országokat éppen a sajátosságaik teszik érdekessé és különlegessé. Sokkal magabiztosabbak és sikeresebbek lehetünk mind az üzleti, mind a személyes kapcsolatainkban, ha felkészültek vagyunk, ismerjük és tiszteletben tartjuk a világ országainak különböző szokásait, hagyományait.

Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó nemzetközi, diplomáciai példákkal illusztrált előadásán ezúttal a különböző nemzetek szokásai, az írott és íratlan szabályrendszerek gyakorlati alkalmazásai kerülnek előtérbe. Szó lesz a napjainkban nagy érdeklődést kiváltó, brit királyi családban történt változások protokolláris vonatkozásairól. A női államfők, elnök-és uralkodófeleségek hivatali öltözetének bemutatásán keresztül pedig a hétköznapokban is jól hasznosítható stílustippekkel gazdagodhatnak az érdeklődők.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!