Program


Békavári Uraság és barátai
8

Békavári Uraság és barátai

Egy ember, ez esetben Varangy változásáról szól a mese. Negatív, majd pozitív irányú változásáról. És a barátairól, Vakondról, Borzról és Vízipatkányról, akik ezt nem tűrik sokáig. Ellenszenvet éreznek iránta, majd összefogva megmentik eltévelyedett barátjukat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 20. szombat, 11:00

Egy ember, ez esetben Varangy változásáról szól a mese. Negatív, majd pozitív irányú változásáról. És a barátairól, Vakondról, Borzról és Vízipatkányról, akik ezt nem tűrik sokáig. Ellenszenvet éreznek iránta, majd összefogva megmentik eltévelyedett barátjukat. Mellettük ott vannnak a Vad Erdő állatai, a Menyétek, akik Varangy kastélyát és vagyonát is maguknak akarják. Szóval ez a mese a barátságról szól, arról, hogy ha valamelyikünkkel elszalad a ló, mindannyiunk számára egyértelműen rossz irányba téved az élete, kötelességünk figyelmeztetni, és megóvni őt, mielőtt baj történne.

Szereplők:

Bábinszki Ágnes
Bencze Mónika
Herein János
Mészáros Pancsa
Sóvári Csaba Olivér
Szilner Olivér
Zádori Szilárd

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!