Program


Békási Mozi Esték: Pelé

Békási Mozi Esték: Pelé

Edson Arantes do Nascimento, azaz Pelé, egy sportlegenda, aki örökre megváltoztatta a labdarúgást. Egy nemzeti hős, aki valóra váltotta az álmát. Mielőtt ikonná vált volna, Sao Paolo egyik nyomornegyedében kergette a rongylabdát, mert családja nem tudott neki igazi játékszert venni. Nehéz és küzdelmes gyermekkora volt, az utcán csiszolta tehetségét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 8. szerda, 18:00

18.00 Pelé
(szinkronizált amerikai életrajzi film, 107 perc, 2016)

Edson Arantes do Nascimento, azaz Pelé, egy sportlegenda, aki örökre megváltoztatta a labdarúgást. Egy nemzeti hős, aki valóra váltotta az álmát. Mielőtt ikonná vált volna, Sao Paolo egyik nyomornegyedében kergette a rongylabdát, mert családja nem tudott neki igazi játékszert venni. Nehéz és küzdelmes gyermekkora volt, az utcán csiszolta tehetségét. 15 évesen már a Santosban játszott, és 17 évesen jutott fel a csúcsra, amikor győztes góljával világbajnokká tette hazáját.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!