Program


Békási Mozi Esték: Kétarcú január

Békási Mozi Esték: Kétarcú január

1962 nyarán európai vakációra Athénba érkezik a karizmatikus Chester és vonzó felesége, Colette, ahol találkoznak egy görögül beszélő amerikaival. Rydal, aki idegenvezetőként dolgozik, és nem utolsó sorban turista hölgyek társaságát keresi, elfogadja az elbűvölő asszony vacsorameghívását, hogy a jómódú pár közelébe kerülhessen..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 21. szerda, 18:00

Békási Mozi Esték: Kétarcú január
(szinkronizált amerikai-francia-angol thriller, 96 perc, 2014)

1962 nyarán európai vakációra Athénba érkezik a karizmatikus Chester és vonzó felesége, Colette, ahol találkoznak egy görögül beszélő amerikaival. Rydal, aki idegenvezetőként dolgozik, és nem utolsó sorban turista hölgyek társaságát keresi, elfogadja az elbűvölő asszony vacsorameghívását, hogy a jómódú pár közelébe kerülhessen. Amikor a hotelbe érkezik, a pillanat hevében Chester ráveszi, hogy segítsen eltüntetni egy eszméletlen férfi testét, aki állítólag megtámadta őt. Hármójuk sorsa ettől kezdve menthetetlenül összefonódik.
Chester sötét titkai és a kialakuló szerelmi háromszög egy országokon átívelő háborút indít el a két férfi között.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!