Program


Beépített Cicó (szinkronizált)

Beépített Cicó (szinkronizált)

Marnie egy dagi cica, akit mindenki hercegnőként kezel és megkap mindent.
Amikor viszont magára marad a világban, rájön, hogy ő valójában egy magányos macska, aki barátokra vágyik...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 4. szerda, 11:00

Beépített cicó
Marnies Welt / Marine`s World
6 éven aluliak számára nem ajánlott
német-belga családi animációs film, kalandfilm, 84 perc, 2018

Marnie, a világ leglustább cicája a házimacskák kényelmes életét éli egy vidéki házikóban. Soha életében nem hagyta el az udvart, az otthonán kívüli világot csak kedvenc televízió műsorából, egy detektív sorozatból ismeri. Egy nap felbukkan szerető gazdájának testvére, Paul, aki szupertitkos küldetéssel bízza meg a bátor cicát. Marnie azonban véletlenül kipottyan Paul teherautójából, így kénytelen egyedül neki vágni a nagy kalandnak. Szerencséjére útja során megismerkedik Elvisszel, a nagyszájú, ám félénk kutyussal, Antonnal, a szamárral, aki cirkuszi zebra szeretne lenni, valamint Eggberttel a folyton aggodalmaskodó kakassal.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!