Program


BDZ-NAP 2020 / SCHUBERT: 9. C-DÚR (NAGY) SZIMFÓNIA - Nyilvános próba és beszélgetés

BDZ-NAP 2020 / SCHUBERT: 9. C-DÚR (NAGY) SZIMFÓNIA - Nyilvános próba és beszélgetés

A zenekar következő heti, zeneakadémiai koncertjén elhangzó szimfónia legelső próbáját követhetik nyomon az érdeklődők, annak minden izgalmával, újdonságával, buktatójával, felfedezésével. Ritka, izgalmas, a közönség számára szinte soha nem megélhető zenei és emberi folyamat részese lehet közönségünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 15:30

A zenekar következő heti, zeneakadémiai koncertjén elhangzó szimfónia legelső próbáját követhetik nyomon az érdeklődők, annak minden izgalmával, újdonságával, buktatójával, felfedezésével. Ritka, izgalmas, a közönség számára szinte soha nem megélhető zenei és emberi folyamat részese lehet közönségünk. Hollerung Gábor előadásai híresen izgalmasak, informatívak és szórakoztatóak. Most azonban nem egy zeneműről hallhatjuk őt előadni, hanem beszélgetőtársa, Novotny Anna segítségével saját és zenekara életébe enged majd bepillantást. Itt az alkalom, hogy ön is megkérdezze karmesterünket arról, amiről már régóta szeretné, amit nem ért, ami régóta foglalkoztatja.

 

KÉRDÉST KÜLDÖK!

 

 

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!