Program


Baló Sámuel Trió // KULT-Udvar

Baló Sámuel Trió // KULT-Udvar

Saját kompozíciók fonódnak egybe a jazz improvizatív szellemével, hogy egy székhez szegező zenei utazásra kalauzoljanak a Baló Sámuel Trió koncertjén.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 14. szerda, 20:00

Repertoárjukat főként Baló Sámuel saját szerzeményei alkotják, melyeket impressziók, hangulatok, tapasztalások, emlékek ihlettek. A kompozíciók gyakran merítenek a modális jazz és a népzene világából. Koncertjeik során nagy hangsúlyt kap a szabadság és a spontaneitás, amely közben zenei tradíciókból táplálkozik, így minden előadás egy helyben születő ám mégsem parttalan, izgalmas zenei felfedezéssé válik.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Ajánló


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Utak-kapcsolatok-hálózatok Idén is szélesre tárja kapuit a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Pesti Vigadó!

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!