Program


Bad Acrobats/Audioshake koncert

Bad Acrobats/Audioshake koncert

Nem vén rókák, mégis tapasztalt zenészek alkotják a budapesti kötődésű BAD ACROBATS zenekart.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 8. péntek, 20:00

Korábbi formációikkal az ország legismertebb helyszínein léphettek fel (Akvárium Nagyhall, A38, Barba Negra, Sziget Fesztivál) olyan zenekarok társaságában mint a Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Esti Kornél vagy az Elefánt. Korábbi zenekarukkal (Kalef) a szakmai sikerek mellett kulturális jelenséggé váltak az alter pop-rock kedvelői között, dalaik az ország klubszínpadain, fesztiváljain szólaltak meg.
A jelenlegi formációt 2018-ban alapította a külföldről hazatérő dalszerző-énekes Békési Fanni, továbbá Rácsai Mátyás (gitár), Seres Balázs (basszusgitár) és Mikolai Petra (dobos). Céljuk egy egységes, mégis sokszínű, új zenei világ létrehozása volt, ami 100%-ig önazonos, az élőzene és elektronikus zene ötvözésével.
Stílusukat alter-popként definiálják, a 80-as évek szintipopját keverik a modern indie rock hangzással. Dalaik folyamatosan íródnak, legújabb szerzeményeik már magyar nyelvű szövegekkel szólalnak meg. A zenekar büszke arra a tényre, hogy az ország egyik legkeresettebb producerével dolgozhatnak: Ligeti Gyurival, akivel az első két kislemezüket a lehető legjobb körülmények között vehették fel a SuperSize Recording-nál.
Szakmai elismerésüket mutatja továbbá, hogy többször szerepeltek az Öröm a Zene tehetségkutató verseny Kárpát-medencei döntőjének legjobb zenekarai között.
A zenekar első nagylemeze egy korszak megnyitása és lezárása lesz egyszerre. Új zenekari tagokkal: Csizmazia Zsolt (gitár), Koncz Kristóf (basszusgitár), Gyöngyösi Barna (billentyű), illetve új, magyar nyelvű dalokkal bővülve indul útnak a Bad Acrobats.

Ajánlatunk


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Szentendrére!

Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben.

Ajánló


Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!