Program


Az ünnepek hangjai - A Lélekhang kamarakórus koncertje

Az ünnepek hangjai - A Lélekhang kamarakórus koncertje

A zene és a költészet segítségével idézzük meg a 7 fő ünnepet, bejárva az évkör lelki zarándokútját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 18:30

Az ünnepek hangjai
Zenével és versekkel az ünnepkörön át. A Lélekhang kamarakórus koncertje.

Ahogy az ember az útját járja, az év is járja titokzatos, évszakokon átívelő köreit. Utunkon az ünnepek a lámpásaink. Egyedülálló koncertre hívjuk vendégeinket, ahol felcsendülnek az ünnepek sajátos hangjai: Szent Mihály bátorsága, a Karácsonyi születés csöndje, Vízkereszt fénye, Húsvét áldozata, a Mennybemenetel emelkedettsége, Pünkösd lángja, és János nap tüze. A zene és a költészet segítségével idézzük meg a 7 fő ünnepet, bejárva az évkör lelki zarándokútját.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!