Program


Az ország legszebb báljai – Tematikus séta a Pesti Vigadóban

Az ország legszebb báljai – Tematikus séta a Pesti Vigadóban

Először képzeljen el egy House of Worth selyem estélyi ruhát egyenesen Franciaországból, légies csipkével, megannyi hímzett dísszel és könnyeden libbenő, földig érő fodorral… Ezekre a társas összejövetelekre csak meghívóval lehetett bejutni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 12:00

Tematikus séta - A korabeli bálok kulisszatitkairól, megdöbbentő díszleteiről és mendemondáiról most épülettörténeti sétákon keresztül mesélünk Önöknek!

A fényűző báloknak és a csodás ruhaköltemények már a 19. század második felétől otthonául szolgált a Pesti Vigadó.

Először képzeljen el egy House of Worth selyem estélyi ruhát egyenesen Franciaországból, légies csipkével, megannyi hímzett dísszel és könnyeden libbenő, földig érő fodorral… Ezekre a társas összejövetelekre csak meghívóval lehetett bejutni. A bálon a hölgyek a legújabb divatnak megfelelő ruhakölteményekben jelentek meg. Az estélyen ilyenkor a férfiaknak kötelező a fekete szmoking, a nőknél pedig a nagyestélyi viselete.

Boák, tollak, laza szabásvonalak, elegancia, meghökkentő díszletek, szuperprodukciók és sztárvendégek töltötték meg a Vigadó impozáns báli termét, a Dísztermet.

Az 1-1,5 órás, kiscsoportos rendhagyó épülettörténeti sétákon ezeket az eseményeket idézzük fel Önökkel együtt! Sétáinkon a kellemes és biztonságos élményszerzés okán az itt olvasható szabályokat és javaslatokat léptettük életbe.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!