Program


AZ ÖRÖKSÉG KÖTELEZ! - AVAGY BEETHOVEN KEZE NYOMA LISZT UJJAI KÖZÖTT

AZ ÖRÖKSÉG KÖTELEZ! - AVAGY BEETHOVEN KEZE NYOMA LISZT UJJAI KÖZÖTT

Egy ritkán játszott átirat adja a műsor keretét, melynek egyben szólistája is a Vízizene sorozat házigazdája, Eckhardt Gábor, aki közvetlenségével, vetítéssel fűszerezett mesélésével és zongorajátékával készül elkényeztetni a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 4. szerda, 18:30

Közismert Beethoven és Liszt kapcsolata. Na persze! Az állítólagos beethoveni csók! Amire Liszt mindig úgy hivatkozott, mint zenésszé válásának pecsétjére.

Műsor:
Beethoven-Liszt: Gellert dalok
Liszt: Asz-dúr és b-moll etűd op. 1
Liszt: Obermann völgye

Ajánlatunk


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!