Program


Az önkívület határán - Bertók Lajos - könyvbemutató

Az önkívület határán - Bertók Lajos - könyvbemutató

Bertók Lajosról meghívott vendégekkel és a könyv szerkesztőivel beszélget a Selinunte Kiadó vezetője Sándor L István.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 15. csütörtök, 20:00

Az önkívület határán – Bertók Lajos - A színész emlékezete

Az önkívület határán című kötet egy rendkívüli pályakép vállaltan szubjektív lenyomatát kínálja. Generációjuk egyik legnagyobb színészét így próbálja másokhoz is közelebb hozni a három egykori barát. Bertók Lajos halálának 15. évfordulójára nem sikerült megjelentetni könyvüket. A Selinunte Kiadó azonban évfordulóktól függetlenül fontosnak tartja, hogy életben tartsa a magyar színházművészet meghatározó színészeinek emlékezetét. Ezért állt a három szerkesztő vállalkozása mellé. De a könyv kiadására csak akkor vállalkozhat, ha kellő számú érdeklődőt talál, akik megvásárolnák a kötetet. Bertók Lajos tisztelői, művészetének kedvelői a könyv előrendelésével jelezhetik érdeklődésüket.

A kötet előrendelhető a Színházi könyvek webáruházban: 
https://szinhazikonyvek.hu/az-onkivulet-hataran-bertok-lajos-szineszete

Ajánlatunk


Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és különféle titokzatos számításokat végez, de nyugalmát és munkáját állandóan megzavarják különféle halandó és halhatatlan lények...

Ki ne ismerné a nagy Dés-slágereket: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! - és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten a legendás dalokon kívül hallhatók lesznek új szerzemények is mind színész vendégei, mind saját előadásában, szólószámok és duettek egyaránt.

Ajánló


Vadnay László és Vitéz Miklós dr. Meseautó című filmforgatókönyve alapján Írta: GALAMBOS ATTILA és SZENTE VAJK zene: BOLBA TAMÁS

Gyermekopera két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal.

A világhírű musical Likó Marcell és Marton Lívia új dalszöveg-fordításaival, Vándorfi László magyar szövegkönyv változatával kerül bemutatásra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!