Program


Az Amadinda együttes és Presser Gábor szilveszteri hangversenye

Az Amadinda együttes és Presser Gábor szilveszteri hangversenye

…megint zörren és megint zakatol…

Az Amadinda együttes és Presser Gábor szilveszteri koncertjei

Vendég: Rúzsa Magdi

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. december 31. csütörtök, 22:45

2015 szilveszterének éjszakáján az Amadinda és Presser Gábor immár tizenötödik alkalommal ünnepel együtt a közönséggel – ismét a megújult Zeneakadémia Nagytermében. Újra vidáman ZÖRRen és zakatol a „zenevonat” hegyen-völgyön át, bebarangolva a zenetörténet kimeríthetetlenül gazdag és változatos korszakait.

A már hagyománynak számító óévbúcsúztató–újévet köszöntő koncert egyik legfőbb vonzerejét azok a produkciók jelentik, melyek ritkán, vagy soha nem hangzottak még el, vagy kizárólag egyszer, ezen a koncerten hallhatóak. A közönség másfél évtizede tartó érdeklődésére jellemző, hogy a koncertek évről-évre telt házak előtt zajlanak, sokan már hetekkel-hónapokkal az újabb koncert előtt biztosítják helyeiket.

Az első rész hagyományosan az Amadinda repertoárjának legnépszerűbb darabjaiból épül fel. Az éjfél előtti perceket Johann Sebastian Bach zenéje, az utolsó óévi pillanatokat az Amadinda gongjainak zúgása tölti ki.

Míg a koncert első felét igen pontosan meg kell tervezni – hiszen elképzelhetetlen lemaradni az éjfél pillanatáról – a második rész már jóval kötetlenebb, időtartama függhet a közönség akaratától is. A második rész a megismételhetetlen pillanatoké. Az újév első produkciója hagyományosan egy Strauss polka, majd színpadra lép az est másik házigazdája, Presser Gábor. Az idei vendég a nagyszerű énekesnő, Rúzsa Magdi lesz, aki most első ízben szerepel a Zeneakadémián – egyúttal ez lesz első közös fellépése az Amadindával is. A számtalan ütőhangszerrel és zongorával felpakolt „jubileumi zenevonat” végül az erre az alkalomra áthangolt LGT számokkal ér a végállomásra.

A tavalyi évhez hasonlóan a koncert jegyárai között idén is szerepel a VIP-kategória – a boldog VIP-jegytulajdonosok a koncert után jegyük felmutatásával a Zeneakadémia színfalai mögött együtt ünnepelhetnek a fellépőkkel…

Ajánlatunk


A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL a sokak által várt és hagyománnyá lett Fenyő Ünnepet, az egész éves Életmű turné budapesti állomásával koronázza meg!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!