Program


Tavaszi ásvány - és ékszerbörze

Tavaszi ásvány - és ékszerbörze

Mintegy közel ötven hazai kiállító, gyűjtő mutatja be gyűjteményét: szebbnél-szebb ásványokat, különlegességeket, ősmaradványokat, drágaköveket és a belőlük készült ajándéktárgyakat, ékszereket láthatnak és vásárolhatnak a látogatók.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 19. szombat, 9:00

2022. március 19-én, szombaton 9 órától  kerül megrendezésre a tavaszi Ásvány- és ékszerbörze a KMO Művelődési Központban.

Mintegy közel ötven hazai kiállító, gyűjtő mutatja be gyűjteményét: szebbnél-szebb ásványokat, különlegességeket, ősmaradványokat, drágaköveket és a belőlük készült ajándéktárgyakat, ékszereket láthatnak és vásárolhatnak a látogatók. Hazai kiállítók, gyűjtők és ékszerkészítők legszebb darabjai kerülnek bemutatásra a közönség és más gyűjtők számára.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!