Program


ARTmozi.galéria – Arcélek, útszélek

ARTmozi.galéria – Arcélek, útszélek

Az Arcélek, útszélek a filmművészetet megújító francia új hullám egyetlen női tagja, Agnès Varda és a francia fotós és street artist, JR szívmelengető utazását mutatja be a vidéki Franciaország tájain, és a hihetetlen, gyengéd barátságot, ami útjuk során kettejük között szövődött.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 17. kedd, 18:00

ARTmozi.galéria

Arcélek, útszélek (Visages Villages)

francia dokumentumfilm magyar felirattal | 89 perc | 2017

Agnès Varda és JR filmje

Több közös vonás van az idén 90 éves Agnès Vardában, akinek egyedi filmművészeti vízióját az ötvenes évektől kezdve világszerte ünneplik a lelkes filmszeretők, valamint az Instagramon több, mint egymillió követővel rendelkező, 35 éves fényképész/street artist JR-ben, mint elsőre gondolnánk. Mindketten életreszóló szenvedéllyel foglalkoznak a képekkel, megalkotásuk módjával, elhelyezésükkel és megosztásukkal. Agnès a játékfilm és a dokumentumfilm műfajában éli meg ezt, JR pedig a világ számos pontján feltűnő, gigantikus szabadtéri fotóinstallációi által. Amikor a Varda régi rajongójának számító JR felkereste Agnèst Rue Daguerre-i otthonában, mindketten azonnal tudták, hogy együtt akarnak dolgozni.

Az Arcélek, útszélek kettejük szívmelengető utazását mutatja be a vidéki Franciaország tájain, és a hihetetlen, gyengéd barátságot, ami útjuk során kettejük között szövődött.

12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Időpont: 2022. május 17. (kedd) 18:00

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

Részvételi díj: 600 Ft, Hegyvidék Kártyával 200 Ft

Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a Hegyvidék Kártya felmutatása kötelező!

Maszk viselése kötelező!

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!