Program


Anton Pavlovics Csehov - Komédiák 90 percben - Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház előadása

Anton Pavlovics Csehov - Komédiák 90 percben - Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház előadása

Anton Pavlovics Csehov 3 művét, A Medve, A dohányzás ártalmairól, és a Leánykérés színművét láthatja a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 23. szombat, 20:30

Anton Pavlovics Csehov
Egyfelvonásos komédiák 90 percben
Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház előadása

A Medve című komédia egy adós és a hitelezője vitáját hozza a nő és a férfi klasszikus párharcával, amely végül szerelmes szenvedéllyé alakul át sok humorral.

A dohányzás ártalmairól című monodráma Nyuhin Ivan Ivanovics tart kiselőadást a nézőknek. Kedélyesnek tűnő elbeszélése alapján, fokozatosan körvonalazódik előttünk, egy zsarnoki elnyomásban élő, tehetetlen férj és apa képe. Vallomása életéről, családjáró, sok nevetés mellett fokozatosan szánalmat ébreszt a nézőben. Trill Zsolt sziporkázó játéka igazi színházi élményt nyújt.

A leánykérésben Lomov Ivan Vasziljevics földbirtokos a szomszéd Csubukov csúnyácska vénlányának a kezét szeretné megkérni. Ám ez nem megy zökkenőmentesen, a lány Natalja Sztyepanova nehéz jelleme miatt. Az első látásra kedves és szelíd lányból ugyanis veszekedős, házsártos, sőt hisztérikus nővé változik. A komédia végén az elkergetett vőlegényt, apja segítségével mégis visszahívja.

Helyfoglalás érkezési sorrendben
Esőnap: július 24. vasárnap 20:30 óra

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!