Program


ANIMA MUSICAE KAMARAZENEKAR

ANIMA MUSICAE KAMARAZENEKAR

A hangverseny korábban meghirdetett időpontja megváltozott, június 5-e helyett a koncert június 6-án kerül megrendezésre!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 6. kedd, 19:00

A „zene lelkéről” elnevezett Anima Musicae Kamarazenekart, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttesét köszönthetjük a Csiky Gergely Színház színpadán június 6-án. Az est folyamán Liszt, Grieg és Csajkovszkij válogatott műveit élvezheti a közönség a zenekar és a Liszt-díjas zongoraművész, Balázs János előadásában.

ELŐADÓK:

Anima Musicae Kamarazenekar
Balázs János - zongora
művészeti vezető: G. Horváth László


MŰSOR:

Grieg: Holberg szvit
Liszt: Magyar fantázia
Csajkovszkij: Vonósszerenád

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!