Program


Anilogue 2019 - Lotte és az eltűnt sárkányok

Anilogue 2019 - Lotte és az eltűnt sárkányok

észt animációs mesefilm, 78 perc, 2019
magyar nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 11:00

Rendező: Heiki Ernits, Janno Põldma

Lotténak, a minden lében kanál kutyalánynak kishúga születik. Barkácsfalvára tudósok érkeznek: Karl, a mosómedve, és Viktor, a hal egy nagy népdalgyűjtő verseny résztvevőiként a világ legősibb állatfaja, a legendás tűzfújó sárkányok után kutatnak. A verseny fődíját ugyanis az nyeri, akinek sikerül felvennie a sárkányok énekét. Lotte és Roosi csatlakoznak az expedícióhoz, és ezzel hihetetlen kalandok sora veszi kezdetét.

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!