Program


ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - Irodalmi találkozások önmagammal // Juhász Anna és Rácmolnár Lili

ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - Irodalmi találkozások önmagammal // Juhász Anna és Rácmolnár Lili

Az ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - Irodalmi találkozások önmagammal Juhász Anna (irodalmár) és Rácmolnár Lili (pszichológus) irodalmi sorozata a K11-ben.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 27. péntek, 19:00

Az Analízis irodalmi-pszichológiai estjein a legközösebb tapasztalásaink, az életünket meghatározó folyamatok, az elme állapotai kerülnek a fókuszba. Őrület, szexualitás, függőség, betegség, krízis, veszteség, öröm, szerelem, beteljesedés és halál - miként éljük meg az érzelmi határhelyzeteket, elménk hogy dolgozza fel a jót és rosszat, és mit mesélnek erről olvasmányaink? Találkozzunk havonta és ismerjük meg az emberi lélek sötétebb oldalát, a mélységeket és a magasságokat - másban és magunkban is.

Az első, októberi alkalom témája: Őrület - Csáth Géza idézeteivel. Hogy veszítjük el a kontrollt az élet felett és mi történik addig? Hol végződik a valóság és hol kezdődik a képzelt világ? Van visszaút? És vajon: bárkivel megtörténhet?

Ajánlatunk


Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

2024-ben ötven éve lesz annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt. A Pataky Attila vezette legendás együttes e jeles alkalomból egy felejthetetlen és óriási bulira hív mindenkit 2024. március 9-én, a Papp László Budapest Sportarénába.

Ajánló


ifj. Johann Strauss A DENEVÉR Nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, angol és magyar felirattal

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!