Program


ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - #6. SZORONGÁS // Juhász Anna és Rácmolnár Lili

ANALÍZIS (TÁRSASÁG) - #6. SZORONGÁS // Juhász Anna és Rácmolnár Lili

Az Analízis (Társaság) - Irodalmi találkozások önmagammal Juhász Anna (irodalmár) és Rácmolnár Lili (pszichológus) sorozata a K11-ben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 26. péntek, 19:00

Az esteken a legközösebb tapasztalásaink, az életünket meghatározó folyamatok, az elme állapotai kerülnek a fókuszba. Őrület, szexualitás, függőség, betegség, krízis, veszteség, öröm, szerelem, beteljesedés és halál - miként éljük meg az érzelmi határhelyzeteket, elménk hogy dolgozza fel a jót és rosszat, és mit mesélnek erről olvasmányaink? Találkozzunk havonta és ismerjük meg az emberi lélek sötétebb oldalát, a mélységeket és a magasságokat - másban és magunkban is.

Az áprilisi alkalom központi témája a szorongás lesz.

Ajánlatunk


Az előadás akár egy (ön)gyógyító rituálé: Rodrigues és társulata a gyógyulás szellemeit - az encantadosokat - idézik meg. A címválasztás oka sokrétű: a munkafolyamat a covid-19 okozta egészségügyi válsággal összefüggésben indult és abból a vágyból született, hogy az encantadosok erői által varázsolják el a világot, és állítsák helyre annak törvényes rendjét. 11 táncos 140 színes takarót hív segítségül állandó alakváltáshoz.

A musical karakterei napjaink népszerű hazai és nemzetközi sztárjainak reinkarnációi. A darab szereplői olyan rock és pop legendák neveit viselik, mint például Britney Spears, Ozzy Osbourne, Lady Gaga, Tina Turner, Madonna, Cindy Lauper, Pink, AC/DC, Mick Jagger, Presser Pici, Bródy Tini, Bono és Buddy Holly.

A Fehérlófia az egyik legösszetettebb és legszebb, az egyik legrégibb és a legősibb elemeket bemutató mesénk. Abból az ősi időből való, amikor az ember még nem uralkodni akart a Természet fölött, hanem bölcsen egynek hitte és érezte magát vele. A mese ezt a természettudatot és világnézetet örökíti tovább, a kereszténység előtti hitvilágot őrizte meg.

Ajánló


Éld át egyszerre a musical és a tánc világának varázsát! „Művészek a Művészetért" Jótékonysági Gála

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!