Program


Alternatívák - Vendég: Kiss Tibi és Likó Marci

Alternatívák - Vendég: Kiss Tibi és Likó Marci

Kedves Vendégeink, 
ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a február 27-i Alternatívák beszélgetés Kiss Tibivel és Likó Marcival nem várt családi okok miatt elmarad. A beszélgetést a fenti okok megszűnésének függvényében más időpontban szeretnénk megtartani. Az új időpontról tájékoztatjuk Önöket.
Megértésüket ezúton is köszönjük!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 27. csütörtök, 19:00

Az Alternatívák születésnapi vendégei: Kiss Tibi és Likó Marci

A M.a.csek 5 éves születésnapi eseménycsokor keretében startol el az Alternatívák második évada, ezúttal két olyan vendéggel, akik ritkán vállalnak hosszabb beszélgetéseket: Kiss Tibivel és Likó Marcival. A Quimby és a Vad Fruttik frontembereit az ország legismertebb dalszerző-szövegírói közt tartjuk számon, számos slágert jegyeznek és országszerte felszántják a klub- és fesztiválszínpadokat. Ezen az estén főként erről faggatjuk majd őket, de nem maradhatnak el a vargabetűk a legjobb és legemlékezetesebb rocktörténeti sztorik irányába sem.

A beszélgetések vezetői Leila Bidjari és Adél Jenifer Kovács, a M.a.csek alapítói és szerkesztői. A M.a.csek - Magyar Alternatívzene Csekkoló ötödik éve az ország egyetlen, kizárólag alternatív zenei szcénával foglalkozó online magazinja.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!