Program


Almás pite - játékos találkozó Finy Petra költővel, íróval

Almás pite - játékos találkozó Finy Petra költővel, íróval

A legkisebbek vágyai, álmai a legfontosabbak a világon, és ezt gyakran mi, felnőttek bizony elfelejtjük. Ezért a találkozón a varázsalmába minden gyermek belerejtheti titkos kéréseit, vágyait az élettel kapcsolatban, hogy aztán abból közös játék sülhessen ki.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 16. csütörtök, 17:00

Finy Petra Almás pite című mesekönyve a családi ünnepekről és összetartozásról mesél, melyhez kapcsolódóan a szerzőnő egy kedves gyerekprogrammal készül. A mesekönyvben megjelenő almafa egyik gyümölcse varázsalma formájában jelenik meg, amely érzelmi játékra hívja a gyerekeket. A legkisebbek vágyai, álmai a legfontosabbak a világon, és ezt gyakran mi, felnőttek bizony elfelejtjük. Ezért a találkozón a varázsalmába minden gyermek belerejtheti titkos kéréseit, vágyait az élettel kapcsolatban, hogy aztán abból közös játék sülhessen ki.

Várjuk szeretettel a gyerekeket és a szüleiket Finy Petra családi irodalmi estjén!

Ajánlatunk


Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

CSÓKKIRÁLY, A SHOW A LEGNAGYOBB NYÁRBÚCSÚZTATÓ PARTY

Ajánló


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!