Program


Állatmesék / Táncelőadás gyerekeknek és szüleiknek
4

Állatmesék / Táncelőadás gyerekeknek és szüleiknek

2020. október 10-én 16 óra kezdettel Juhász Kata koreográfus társulatának újcirkusz előadásában látható az Állatmesék bemutatója az Inspirál Cirkuszközpontban.

cirkusz, tánc, slam, opera, rap és swing

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 10. szombat, 16:00

AZ AULEA PRODUKCIÓ BEMUTATJA
ÁLLATMESÉK című
cirkusz, tánc, slam, opera, rap és swing
TÁNC- és CIRKUSZ CSALÁDI ELŐADÁSÁT

A Juhász Kata Társulat nagysikerű gyermekelőadásainak legújabb darabja, az Állatmesék újcirkusz produkciója, mely gyerekeknek és szüleiknek egyaránt jó szórakozást kínál.

2020. október 10-én 16 óra kezdettel Juhász Kata koreográfus társulatának újcirkusz előadásában látható az Állatmesék bemutatója az Inspirál Cirkuszközpontban.

A gyermekelőadás egy népszerű műfajt, az állatmeséket újítja meg. A hagyományosan társadalmi és erkölcsi mondanivalót hordozó történetek kortársi karakterei La Fontaine meséihez hasonlóan, rezonálnak a mai magyar közélet vitatható megítélésű jelenségeire.

A népszerű, és történelmi okokból feléledő műfaj a nyugati civilizációval egyidős: egyszerű szimbolikájával hagyományosan olyan mondandót hordoz, mely kisiskolás kortól már követhető, de a felnőtt „olvasók” számára is releváns.

A megzenésített verses mesék különböző zenei műfajokban szólalnak meg: egymást váltja a hangköltészet, a népzene, ária, recitativo, slam, rap, klezmer és a swing.

Az élő zenét és mozgást ötvöző előadás jellemzően rövid formátumú, énekelt, dramatizált szövegek laza szerkezetű füzére, melyek megelevenítésében zenész, artista, színész egyaránt részt vesznek a maguk sokrétű előadói eszközeivel.

Zoletnik Zsófia és Lennart Paar artisták, Bede Blanka énekes, Kertész Endre csellista-zeneszerző, valamint Vass Szilárd színész-bohócdoktor éneklik, táncolják, játsszák a meséket.

Zeneszerző: Kertész Endre
Szövegek, dramaturgia, koncepció: Lóky Tamás;
Jelmez: Béres Móni; Weszelovszky Anna
Koreográfus: Juhász Kata

Előadás időpontja: 2020. október 10. 16 óra, Inspirál Cirkuszközpont

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!