Program


Aladdin musical- a Nemzeti Lovas Színház előadása, a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület tagjaival

Aladdin musical- a Nemzeti Lovas Színház előadása, a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület tagjaival

Május 28-án a Nemzeti Lovas Színház társulata elhozza a mesés kelet hangulatát Kiskunhalasra, a Hirling József Lovasparkba.
Az előadás 20.00-kor kezdődik, kapunyitás 19.30-kor.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 20:00

A Nemzeti Lovas Színház előadása, a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület tagjaival
Aladdin - musical
Az előadásra 6 éves kortól szükséges jegyet váltani.

Szállj fel a repülőszőnyegre és tarts velünk egy igazán varázslatos utazásra Aladdin világába!

„A történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti. A fordulatokban gazdag musicalben a jó és rossz harca, a hihetetlen varázslatok és a misztikus keleti világ csodái váltakoznak, melyet a Nemzeti Lovas Színház művészei tesznek igazán fordulatokban gazdaggá.”

A kaland főszereplői:

- "A címszereplőt, a jóképű és dörzsölt agrabai utcakölyköt Mohácsi Márk kelti életre. Aladdin szeretné maga mögött hagyni a tolvajok világát, mert hisz benne, hogy nagyobb dolgokra hivatott, de hogy a hatalmas szultán gyönyörűséges lányának a szerelmét is elnyerheti – abban még ő sem hisz.

- A történet mozgatórugója a mindig vicces Dzsini, a lámpás szelleme, akit a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor alakít. Dzsini a történet elején Aladdin szolgálatába áll, majd életre szóló barátság alakul ki közöttök – akárcsak a való életben, hiszen Pintér Tiborra szinte apjaként tekint az Aladdint megformáló roppant tehetséges színész. A lámpás kék szelleme pedig valóban “színes” egyéniség: mindig mókás és tettrekész, de a szíve is a helyén van és nem mellesleg a Nemzeti Lovas Színház előadásában a lovakat is megbabonázza. És persze örökkön dalra fakad – ebben is nagy hasonlóságot mutatva megformálójával.

- Jázmin – a szultán gyönyörű, bátor és határozott lánya – arra vágyik, hogy a megismerje az életet a palota falain túl, és hercegnőként jobban szolgálhassa Agraba lakóit. Jázmin hercegnőt Ilyés Jenifer alakítja, aki a történet szerint belehabarodik a nincstelen fiúba és együtt élnek át számos kalandot, amíg végül az egymáséi lehetnek.

- A szerelmesek elé Jafar, a szultán számító udvari főtanácsosa állítja a legtöbb akadályt. A ravasz és a varázslatait a rossz szolgálatába állító intrikus fekete lovával vágtat majd be a küzdőtérre – Gazdik Dávid megformálásában. Egyetlen gondolat foglalkoztatja csupán, hogy ő kerülhessen a trónra! És ezért bármire képes, ördögi tervet forral, hogy a kezébe kerüljön a hatalom.

Szeretettel várunk mindenkit, egy igazán szórakoztató történetre és rengeteg látványos lovas attrakcióra számíthatunk!

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!