Program


Agatha Christie Fesztivál - Illatok Miss Marple virágoskertjéből - fürdőbomba készítés Laurával

Agatha Christie Fesztivál - Illatok Miss Marple virágoskertjéből - fürdőbomba készítés Laurával

Miss Marple levendulaillatú virágoskertjébe és a házi praktikák világába látogatunk Krizsán Laurával, a La Pure – Szappanok szívvel természetes kozmetikumok megalkotójával. Laura kreatív-műhelyében lehetőség lesz elkészíteni saját fürdőbombánkat kizárólag természetes anyagok felhasználásával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 15. vasárnap, 13:00

Agatha Christie Fesztivál
Illatok Miss Marple virágoskertjéből – levendulás fürdőbomba készítés Laurával

Miss Marple levendulaillatú virágoskertjébe és a házi praktikák világába látogatunk Krizsán Laurával, a La Pure – Szappanok szívvel természetes kozmetikumok megalkotójával. Laura kreatív-műhelyében lehetőség lesz elkészíteni saját fürdőbombánkat kizárólag természetes anyagok felhasználásával.
Az alkotáshoz minden eszközt és alapanyagot mi biztosítunk. Az alkotóműhely ideje alatt négy db extra természetes fürdőbomba elkészítésére van lehetőség, amelyet szép befőttesüvegben vihet magával a kedves látogató.
Így a fesztiválról hazaérkezve már nem lesz más hátra, mint a testre és lélekre ható kellemes illatok közt ellazulni a kád vizében egy letehetetlen Agatha Christie könyvvel.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!