Program


Agatha Christie Fesztivál - Délutáni tea

Agatha Christie Fesztivál - Délutáni tea

Hogy kellemesen teljen a délután, mindkét napon tradicionális full tea szerviz várja az érdeklődőket a Fürj utcai Pane Vino étteremben, ahol porcelán teáscsészében felszolgált tea mellé szendvicset és süteményt kínálunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 15. vasárnap, 17:00

Bár a teadélutánokon ma már megengedőbb a protokoll, mégis bátran keressük elő azt a bizonyos kis kalapot és kesztyűt és könnyed eleganciával adjuk át magunkat a nyugalom perceinek.

A délutáni tea menü tartalma: személyenként 1 kannányi tea, 3 teaszendvics, 2 scone, 3 teasütemény.

Ajánlatunk


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!