Program


Agatha Christie Fesztivál - A kalaposlány - Alkalmi fejdísz készítő alkotóműhely Virág Annával

Agatha Christie Fesztivál - A kalaposlány - Alkalmi fejdísz készítő alkotóműhely Virág Annával

A derbykről és elegáns esküvőkről már sokak számára jól ismert alkalmi fejdíszt lehet készíteni a foglalkozáson. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az alkotásra, melyhez az alapanyagot mi biztosítjuk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 15. vasárnap, 11:00

Agatha Christie Fesztivál
A kalaposlány – alkalmi fejdísz készítő alkotóműhely Virág Annával

A derbykről és elegáns esküvőkről már sokak számára jól ismert alkalmi fejdíszt lehet készíteni a foglalkozáson. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az alkotásra, melyhez az alapanyagot mi biztosítjuk.

Virág Anna kalaptervező évtizedes tapasztalattal rendelkező mesterektől tanult, hogy álmát megvalósíthassa. Ma egy bájos kalapszalon tulajdonosa, és nem szűnő lelkesedéssel munkálkodik a klasszikus értékek megőrzésén. Előzőévi fesztiválunkon csak a kalapjait csodálhattuk. Idén alkotóműhelyében lehetőség lesz stílusos fejdíszek, hajdíszek elkészítésére is.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!