Program


Ágas-bogas

Ágas-bogas

Korosztály: 3+
Az előadás hossza: 50 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 17. szerda, 10:00

Családi koncertszínház bábokkal és népdalfeldolgozásokkal
Bencze Mónika és Zádori Szilárd ötlete alapján

Tudtad, hogy népdalaink szelek szárnyán szállnak, mint a madár? Játékosak, akár egy rókakölyök? Éjt nappallá téve fáradhatatlanul zengnek, miként a tücsök, és úgy perdülnek táncra, mint a pinty? Ebben az ágas-bogas varázserdőben, bizony így történik. Itt mindenki énekel napkeltétől hajnalhasadásig, legyen az állat, ember, vagy csupán egy porcica. Természetesen népdalokat. Ágazva-bogozva, hajolva jazzbe, robogva popba, recsegve rockba, komolyzenét susogva. És nézd, az ágak között bábok bújnak, táncolnak, nevetettnek, énekelnek és énekeltetnek, hisz ez a koncert közös, akár a népdalaink. Gyere velünk ágas-bogas hangerdőnkbe, és töltődj fel friss dallamokkal!

Alkotók:
Zenekar: Soó Gyöngyvér, Mészáros Pancsa, Simon Ádám
Zenei feldolgozások: Dr. Nagy Zoltán, Báder Elemér, Zádori Szilárd
Dramaturg: Szűcs Réka
Zenei vezető: Zádori Szilárd

Szereplők:
Bencze Mónika
Sóvári Csaba

Munkatársak:
Szakmai konzulens: Dr. Klem Dénes
Báb-, díszlet-és jelmeztervező: Szőts Orsolya
Asszisztens, ügyelő: Soó Gyöngyvér

Ajánlatunk


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!