Program


Adventi koncert a Gyöngyvirág kórussal Vendég: DELICANTO Énekegyüttes, Bécs

Adventi koncert a Gyöngyvirág kórussal Vendég: DELICANTO Énekegyüttes, Bécs

A koncert hagyományosan az ünnepkörhöz illő dalest, melynek keretében kórusműveket hallhatunk sok-sok meglepetéssel, vidámsággal fűszerezve. Évek óta hagyomány, hogy advent idején megajándékozzuk a kispestieket és a környéken élőket egy nagyon szép klasszikus zenei koncerttel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 17:00

A KISPESTI VEGYESKAR „GYÖNGYVIRÁG” ÜNNEPI KONCERJTE

A koncert hagyományosan az ünnepkörhöz illő dalest, melynek keretében kórusműveket hallhatunk sok-sok meglepetéssel, vidámsággal fűszerezve. Évek óta hagyomány, hogy advent idején megajándékozzuk a kispestieket és a környéken élőket egy nagyon szép klasszikus zenei koncerttel. A Gyöngyvirág, amely a KMO-ban tartja próbáit, minden alkalommal fantasztikus ünnepi hangulatot varázsol a művelődési házba. Ezúttal sem lesz ez másként.

Vendég: DELICANTO Énekegyüttes, Bécs, művészeti vezető: Edyth Varga

Karvezető: Borhy Csilla

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!