Program


A zene hídján  - Gálakoncert a horvát - magyar diplomáciai kapcsolatok felvételének 30. évfordulója

A zene hídján - Gálakoncert a horvát - magyar diplomáciai kapcsolatok felvételének 30. évfordulója

Horvátország és Magyarország között 1992. január 18-án jött létre hivatalosan a diplomáciai kapcsolat. Az esemény 30. évfordulója alkalmából a Budapesti Operettszínház nemzetközi operettgálával lepi meg nézőit. Az est során felcsendülnek Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Huszka Jenő remekműveinek részletei kiegészülve a horvát operaszerző, Jakov Gotovac műveivel az Eszéki Horvát Nemzeti Színház művészeinek előadásában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 25. kedd, 18:30

Horvátország és Magyarország között 1992. január 18-án jött létre hivatalosan a diplomáciai kapcsolat. Az esemény 30. évfordulója alkalmából a Budapesti Operettszínház nemzetközi operettgálával lepi meg nézőit. Az est során felcsendülnek Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Huszka Jenő remekműveinek részletei kiegészülve a horvát operaszerző, Jakov Gotovac műveivel az Eszéki Horvát Nemzeti Színház művészeinek előadásában. A horvát-magyar barátságot az Operettszínház szólistáinak közreműködésével és a legnagyobb operettslágerekkel ünnepeljük, mint a Délibábos Hortobágyon, a Szép város Kolozsvár, a Mondd el, hogy imádom a pesti nőket, a Te rongyos élet. Az est rendezője Somogyi Szilárd, aki színházunkban a jelenleg is nagy sikerrel futó Abigél, a Virágot Algernonnak, a Jövőre, Veled, Itt és a Pendragon legenda című előadásokat is rendezte, de az ő nevéhez fűződnek az Isten pénze és az Elfújta a szél című nagyszabású produkciók is. 

Szereposztás:

Bojtos Luca

Fischl Mónika

Lukács Anita

Szendy Szilvi

Dénes Viktor

Homonnay Zsolt

Laki Péter

Vadász Zsolt

Alkotók:

Rendező: Somogyi Szilárd

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!