Program


A Wall Street Pillangói (szinkronizált)
2

A Wall Street Pillangói (szinkronizált)

A sztori igaz történeten alapul: Jessica Pressler 2015-ben megjelent, nagy port kavart cikkében mutatta be Rosie, a szexi, és éles eszű táncosnő történetét, aki aprólékos részletességgel tervezte meg a Hustler sztriptízklubban megfordult Wall Street-i ügyfelei kirablását.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 6. szerda, 12:45

A WALL STREET PILLANGÓI

Jennifer Lopez Oscar-közelben: ezt is megértük!
Bizony, 3 hete a Torontói Filmfesztiválon áradoztak az alakításáról a kritikusok, és azóta az egyik legnépszerűbb külföldi kritikagyűjtő oldalon, a Rotten Tomatoes-on is nagyon magas az átlaga új filmjének, jelenleg 88%.

A sztori egyébként igaz történeten alapul: Jessica Pressler 2015-ben megjelent, nagy port kavart cikkében mutatta be Rosie, a szexi, és éles eszű táncosnő történetét, aki aprólékos részletességgel tervezte meg a Hustler sztriptízklubban megfordult Wall Street-i ügyfelei kirablását. Miután lebukott társával, és a bírósági meghallgatására várt, azt tervezgette, hogy a WALL STREET FARKASA főszerepében megismert Jordan Belfort után ő is motivációs szónok lesz (erre utal elég direkt módon a film magyar címe), ám végül, még a cikk megjelenése előtt, Rosie visszavonta a nyilatkozatát, azt állítva, hogy az egész történetet csak kitalálta…

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!