Program


A Világszép Nádszálkisasszony

A Világszép Nádszálkisasszony

Vajon megtalálja-e a királyfi a Világszép Nádszálkisasszonyt, akit egy boszorkány őriz a világvégén még egy sánta arasszal is túl, a Fekete-tenger hetvenhetedik szigetén egy nádszálba zárva? S ha megtalálja, vajon ki tudja-e szabadítani? Vajon kiállja-e a rá váró próbákat, hogy elnyerhesse őt feleségül?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 7. csütörtök, 14:00

A Világszép Nádszálkisasszony

A magyar népmese irodalom egyik klasszikus gyöngyszeme a Világszép Nádszálkisasszony. Mint minden népmesének, ennek is több variációja ismert; mi a Benedek Elek-féle változatra támaszkodva hoztuk létre a mese színpadi változatát.

A mesejáték őrzi a népmesék nyelvi világát, a benne felcsendülő dalok a hagyományos népzenét – mai hangszerelésben.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!