Program


A tündérek hárfája // Zenés foglalkozás gyerekeknek

A tündérek hárfája // Zenés foglalkozás gyerekeknek

Ebben a mesében megismerkedhetünk a zene igazi varázserejével. Bár ez nem tűnhet újdonságnak, azt talán nem mindenki tudja, hogy ezen varázserő birtoklásához nem kell tudni sem nagyon szépen énekelni, sem egy hangszer virtuózává válni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 20. szombat, 10:00

A tündérek hárfája
Zeneterápiás foglalkozás 4-10 éveseknek
(Felnőtt kísérőnek ingyenes a belépés)

Ki tudja, talán a mese végére a mi saját kívánságaink is elkezdenek valóra válni a közös zenélés segítségével!

Oláh Marcell Fejlődés- és Klinikai Gyermekpszichológia specializáción szerezte diplomáját a Károli Gáspár Református Egyetemen. Jelenleg DSZIT (Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápia) terapeuta tanulmányait végzi.

Önkéntesként több évig vezetett zeneterápiás csoportokat a Vadaskert Gyermekpszichiátrián, valamint a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Intézetében. Jelenleg is gyerekekkel dolgozik, egyéni praxisa mellett iskolapszichológusként is.

A pszichológusi hivatás mellett Marcell énekesként dolgozik a Szent Erfém Férfikarban. Az ISON-ban tartott foglalkozásokon e két arcának egyesítésével repíti el a résztvevőket varázslatos, zenés világokba meséléssel, hangszerekkel és fülbemászóan szép dallamokkal. Mindezt interaktívan, a gyerekek teljeskörű fizikai és szellemi bevonásával.

“Munkámban gyakran nyúlok relaxációs, imaginációs, művészet és zeneterápiás elemekhez, melyek közül az utóbbi igen közel áll a szívemhez. Úgy gondolom, hogy igazán hatékony segítséget gyerekeknek csak a szülőkkel együttműködve tudok nyújtani, így igyekszem mindig jó és partneri kapcsolatot kialakítani a hozzám forduló szülőkkel. Munkámat rendszeres szupervízió mellett végzem.” (Oláh Marcell)

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!