Program


A TERMÉSZETES GYÜMÖLCSÉSZET

A TERMÉSZETES GYÜMÖLCSÉSZET

Dr. Gyulai Iván előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 16:00

Dr. Gyulai Iván ökológus neve ismerősen csenghet mindazok számára, akik a környezetvédelem, a természetes növénytermesztés és a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő permakultúra irányzat elkötelezett hívei.
Visszajáró vendégünkként ezúttal a természetes gyümölcsészet témakörét járja körbe, sok éves saját tapasztalatára alapozva, színes történetekkel körítve.

Szeretettel várunk mindent természetszeretőt!

Dr. Gyulai Iván: biológiai-kémia szakos tanár, az Ökológiai Intézet a Fenntartható fejlődésért Alapítvány elnöke, az intézet igazgatója.Címzetes egyetemi docens a Szent István Egyetemen a "fenntartható fejlődés elmélete és gyakorlata" tárgyat tanítja. Tagja a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsnak.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A darab egy különleges és Magyarországon egyedülálló feldolgozásban viszi színpadra Petőfi Sándor életének egy meghatározó időszakát.

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Ebben a zajos, színes kavalkádban ellenállhatatlanul gabalyodnak a szerelmi szálak. Az igazi könnyed komédiának, a ragyogó, harsány színekben pompázó Ancona…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!