Program


A TENGER DALA

A TENGER DALA

A tenger dala csodálatos mese Benről és kishúgáról, Saoirse-ról, aki az utolsó fókatündér. A két testvér kalandos útra indul egy ősi, varázslatos legenda nyomában, hogy kiszabadítsák a tündéreket és megóvják a szellemvilágot.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 6. szombat, 16:00

A tenger dala / Song of the Sea
dán-belga-luxemburgi-francia-ír animációs film, 93 perc, 2014
6 éven aluliak számára nem ajánlott

Tomm Moore (Kells titka, Farkasok népe) ír rendező rajzfilmjét 2015-ben Oscar-díjra jelölték a legjobb animáció kategóriában, a zeneszerző Bruno Coulais pedig Césár-jelölést kapott. A film ugyanebben az évben számos más díj mellett elnyerte az Európai Filmdíjat a Legjobb Animációs Film kategóriájában, valamint a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál Közönségdíját.

A film az ír népmesék világából merített inspirációt: a mitológiai fókatündérek a tengerben fókaként élnek, de a szárazföldön emberré válnak.

A tenger dalát 2015-ös magyarországi bemutatója óta szűnni nem akaró rajongás és érdeklődés övezi, ezért közkívánatra ismét országos moziforgalmazásba kerül!

Rendező: Tomm Moore

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Ajánló


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!