Program


A Napsugár fiúk

A Napsugár fiúk

Nehéz a művészlétről olyan drámát írni, mely nem válik belterjessé, mely hiteles figurákon keresztül képes e pálya szépségeit és árnyoldalait is megmutatni. A Napsugár fiúk valódi jutalomjáték. Akár játssza, akár nézi az ember.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 18. péntek, 20:30

NEIL SIMON: A NAPSUGÁR FIÚK
vígjáték
Fordította: Ungvári Tamás

Ha valaki állt már a világot jelentő deszkákon, s megrészegítette a reflektorok kábító, csalóka fénye, az értheti csak igazán, milyen érzés, ha a SHOW tovább dübörög… de már nélküle.

Willie Clark felett eljárt az idő, ám ő tudomást sem akar venni a minduntalan pergő homokszemekről. A világot jelentő deszkák már rég kicsúsztak a lába alól, de ő mindezért másokat hibáztat. Pengeélre hányná az egész szakmát, ám haragjának kereszttüzében leginkább egykori társa, Al Lewis áll. Willie Clarkot talán már csak a düh tartja életben; ha a harag mérvadó lenne, örök életet garantálna számára.

Ám váratlanul felcsillan egy utolsó, nagy lehetőség a visszatérésre. Az aprócska csavar a Sors részéről csupán annyi, hogy mindez akkor valósulhat meg, ha összeáll egykori partnerével…

A dilemma rekeszizmot szorongatóan fergeteges vígjátékot produkál. S bár látszólag két konok, kopott komédiás kálváriája ez, de a dicstelennek tetsző meghurcoltatás árnyékából egy páratlan páros ragyog fel előttünk. Épp, mint a Nap: mielőtt aláhanyatlik, s a horizontba vész, még utolsó sugaraival bíbor ragyogást fest az esti égboltra búcsúzóul.


Szereplők:
Willie Clark....... Puskás Tivadar
Al Lewis............ Horváth László Attila
Ben Clark......... Rák Zoltán, Puskás Péter m.v.
Ápolónő............ Horváth Réka
Nővér................ Tary Patrícia e.h., Dallos Bogi m.v.

Díszlet- és jelmeztervező: Ondraschek Péter
Súgó: Vigh Katalin
Ügyelő: T-Laforest Csaba
Rendezőasszisztens: Fülöp Angéla

Az előadást a kaposvári Csiky Gergely Színház művésze, Mészáros Tibor rendezi.


Az előadás az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával jött létre.

Felhívjuk kedves Bérletes Nézőink és Jegyvásárlóink figyelmét, hogy a Móricz Zsigmond Színház valamennyi játszóhelye jelenleg csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogatható. Kérjük, hogy belépéskor készítsék elő védettségi igazolványukat és személyazonosításra alkalmas okiratukat (személyazonosító igazolvány, útlevél vagy jogosítvány).

Együttműködésüket köszönjük!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!