Program


A Loop Doctors és Eric Marienthal / Jazzműhely

A Loop Doctors és Eric Marienthal / Jazzműhely

A Loop Doctors, vagyis Romhányi Áron és Szendőfi Péter duója a mai modern és divatos könnyűzenei irányzatokat (drum'n'bass, jungle, breakbeat) ötvözi a jazz improvizatív elemeivel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 4. csütörtök, 20:00

Zenéjükben sok elektronikus effektet és samplereket használnak, de a különleges hangzásokat leginkább hangszereik természetes hangjainak módosításával érik el. A Loop Doctors megalapításának gondolata 2005-ben merült a fel két zenészben, amikor Szendőfi Péter szólóalbumának felvétele során Gary Willis basszusgitárossal beszélgettek. Első, High Voltage című lemezüket 2006-ban rögzítették, Fekete-Kovács Kornél trombitaművész és Gary Willis közreműködésével. Ezzel az albummal Fonogram-díjasok lettek. A következő, 2008-ban megjelent, White Orange Black című lemezükön a modern hangszerelési szokások határait feszegették: a basszus szólam nem a modern jazzben megszokott bőgőn vagy basszusgitáron, hanem tubán zengett Szentpáli Roland jóvoltából. 2014-ben New Yorkban készítettek Entering a Room címmel új lemezt, amelyen a korábbi vendégművészek mellett Chris Hunter és Brandon Fields szaxofonosok is játszanak. Ezen a koncerten a kétszeres Grammy-díjas amerikai szaxofonos, a Chick Corea Elektric Band egykori tagja, Eric Marienthal lesz vendégük.
A Loop Doctors, melynek a legújabb stílusokat elegyítő zenéjét általánosságban nujazznek lehetne nevezni, gyakran játszik klubokban, amelyekben nemcsak a vájt fülű, de a táncolni vágyó közönség igényeit is teljes mértékben kiszolgálják.

billentyűs hangszerek, rap:  Romhányi Áron
dob, octapad:  Szendőfi Péter
szaxofon: Eric Marienthal

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!