Program


A Kőr Király Kalandjai - Gyerekműsor

A Kőr Király Kalandjai - Gyerekműsor

A kőr, vagy más néven szív király varázslatos utazásra készül, fontos küldetése van és ehhez a Te segítségedet is kéri.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 16. péntek, 19:00

Tarts velünk és segíts neki, ígérjük garantáltan izgalmas kalandokban lesz részed. Ez az utazás trükkökkel, csodákkal és megfejtésre váró titkokkal lesz teli.

A Kőr király Kalandjai Damien White interaktív mesejátéka, ahol a bűvészet, a mentalizmus, a mese és az interaktív szórakozás találkozik. A mesében a nézők (főleg a gyerekek) aktív résztvevői a történetnek, a család többi tagja pedig a nézőtéren élvezve a műsort, egy felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

A műsor jellemzői:
6-7 éves kortól ajánlott.
A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!