Program


A HATTYÚK TAVA (élő balettközvetítés)

A HATTYÚK TAVA (élő balettközvetítés)

Liam Scarlett szemet gyönyörködtető 2018-as új produkciója visszatér a Covent Garden színpadára. A Royal Ballet teljes társulatát felvonultató előadás valódi remekmű, melyben az elátkozott szerelmesek története számos felejthetetlen pillanatot nyújt a nézőknek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 1. szerda, 20:15

Cselekmény
Siegfried herceg egy csapat hattyúra lel vadászat közben. Amikor az egyik hattyú gyönyörű nővé változik, a herceg azonnal szerelembe esik. Odette azonban egy sötét varázslat foglya, aminek köszönhetően csak éjjelente öltheti fel emberi alakját.
A gonosz Von Rothbart, aki Odette átkáért is felelős, saját lányát, Odile-t Odette-nek álcázva próbálja rávenni Siegfridet, hogy törje meg szerelmes esküjét. A megtévesztett Siegfried szerelmet vall Odile-nak, amivel elveszi az esélyt Odette-től, hogy valaha is megtörjön az átka.

Háttér
Liam Scarlett lenyűgöző 2018-as produkciója ebben az évben újra meghódítja a színpadot. Hűen ragaszkodva Marius Petipa és Lev Ivanov szövegkönyvéhez, Scarlett új koreográfiái és John MacFarlane lenyűgöző színpadképe új életet lehelt a világ talán legismertebb és egyben legkedveltebb balettklasszikusába. Az elátkozott szerelmesek örök érvényű meséjében a teljes társulat megcsillogtathatja tehetségét, az új generáiókkal is megismertetve ezt a mesterművet. Csajkovszkij első balettjének szimfonikus sodrása tökéletesen kiegészíti a kitűnő koreográfiát, gondoljunk csak Siegfried herceg és Odile nagy pas de deux-jére a hattyúk tava mellett. Az intimitás és a szenvedély lélegzetelállító egyvelege a koreográfiában megismételhetetlen pillanatokkal ajándékozza meg a nézőket.

Zene: Pjotr Iljics Csajkovszkij
Koreográfus: Liam Scarlett, Marius Petipa és Lev Ivanov nyomán
Díszlet, jelmez: John Macfarlane
Karmester: Koen Kessels

Az előadás hossza: 2 óra 55 perc, két szünettel
Eredeti Nyelven (Felirat nélkül)
12 éven aluliak számára nem ajánlott

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!