Program


A Dal a Miénk-Csík zenekar és az LGT dalok, Presser Gábor - Karácsony János

A Dal a Miénk-Csík zenekar és az LGT dalok, Presser Gábor - Karácsony János

A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradicionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 19. csütörtök, 20:30

A Csík zenekar
2021-ben országos koncertturnéra indul legendás vendégeikkel:
Presser Gáborral és Karácsony Jánossal együtt, hogy mindenkinek megmutassák

A dal a miénk!

A Csík zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent A dal a miénk című lemezt.

A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradicionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

Ajánlatunk


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Neoton musical musical két részben esőnap július 15.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!