Program


A cigányzene virtuóza

A cigányzene virtuóza

A Magyar Állami Népi Együttes cigányzenekari repertoárjából bemutatjuk, hogy mire képes a cigányzene ereje. Kalandozásunk az operettől a magyar nótán át, a városi cigányzenén keresztül az autentikus népzenéig vezet el.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 24. péntek, 15:00

A Magyar Állami Népi Együttes cigányzenekari repertoárjából bemutatjuk, hogy mire képes a cigányzene ereje. Kalandozásunk az operettől a magyar nótán át, a városi cigányzenén keresztül az autentikus népzenéig vezet el. A dallamok virtuóz előadása évszázadok óta fontos jellemzője ennek a muzsikának, mely különleges és egyedi kamarazenei hangzásával képes magával röpíteni a hallgatóságot. Az ismert operettrészleteket két kiváló meghívott énekes közreműködésével elevenítjük fel.


Zenei szerkesztő: Radics Ferenc
Előadja: a Magyar Állami Népi Együttes zenekara
Vendégként közreműködik: Balázs Tamás, Kovács Károly, Seres Vilmos
Szólót énekel: Pál Eszter, Lugosi Katalin m.v., Jenei Gábor m.v.
Zenekarvezető:Radics Ferenc
Zenei vezető: Nyitrai Tamás
Művészeti vezető:Pál István Szalonna
Együttesvezető:Mihályi Gábor

Az előadás időtartama: ~ 85 perc (1 részben)

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!