Program


A Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 30. születésnapi koncertje

A Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 30. születésnapi koncertje

30 ÉV MAGYAR POPSLÁGEREI
A Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 30. születésnapi koncertje
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 30. péntek, 20:00

Idén 30. alkalommal kerül megrendezésre a Budafoki Pezsgő és Borfesztivál. Ebből az alkalomból augusztus 30-án, a Bor udvar színpadon (Oroszlános udvar – Budapest XXII. kerület, Leányka u. 1/b) az elmúlt 30 év meghatározó popslágereiből különleges, csak ez alkalommal megtartott koncerten mutatunk be válogatást. A zenekar a BDZ BIG BAND és a SWING Á LA DJANGO fúziójából születik, és a dalokat HERRER SÁRI, KOZMA ORSI, HORÁNYI JULI, MAGYAR BORI, MAGYAR BÁLINT és TORRES DANI szólaltatja meg. 

Olyan kiváló zenekarok és előadók slágerei csendülnek fel, mint ÁKOS, BEATRICE, BELGA, BIKINI, BONANZA BANZAI, CARAMEL, CHARLIE, DEMJÉN FERENC, HALOTT PÉNZ, HEAVEN STREET SEVEN, HIP-HOP BOYZ, KISPÁL ÉS A BORZ, MAGNA CUM LAUDE, PÉTERFY BORI, QUIMBY, RÚZSA MAGDI, TAKÁTS TAMÁS DIRTY BLUES BAND, TANKCSAPDA, TNT, WELLHELLO, ZAGAR. 

 

 

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!