Program


7. Polska Jazz Fesztivál - Kamil Piotrowicz Sextet

7. Polska Jazz Fesztivál - Kamil Piotrowicz Sextet

A Kamil Piotrowicz Sextettet az a fiatal lengyel zongorista-zeneszerző alapította, aki az Opus 2016-os 2. Hevhetia fesztiválján már igen sikeres koncertet adott akkori kvintettjével. Kamil Piotrowicz mostani zenekarával is már két albumot jegyez, s mindkettőt jelölték a Lengyel Fonográfiai Akadémia Fryderyk-díjára, ami a Grammy lengyel megfelelőjének számít.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 7. csütörtök, 20:00

7. Polska Jazz Fesztivál | Kamil Piotrowicz Sextet (PL)

Közreműködik:

    Kuba Więcek - altszaxofon
    Piotr Chęcki - tenor- és baritonszaxofon
    Emil Miszk - trombita
    Kamil Piotrowicz - zongora, make noise 0-coast szintetizátor, kompozíciók
    Andrzej Święs - nagybőgő
    Krzysztof Szmańda - dob

A Kamil Piotrowicz Sextettet az a fiatal lengyel zongorista-zeneszerző alapította, aki az Opus 2016-os 2. Hevhetia fesztiválján már igen sikeres koncertet adott akkori kvintettjével. Kamil Piotrowicz mostani zenekarával is már két albumot jegyez, s mindkettőt jelölték a Lengyel Fonográfiai Akadémia Fryderyk-díjára, ami a Grammy lengyel megfelelőjének számít. A 2016-ban megjelent Popular Music után tavaly látott napvilágot a kiemelkedő kritikai és közönségsikerű Product Placement, mellyel a brémai zenei szakvásár, a jazzahead! színpadán is felléphettek. A zenekarvezető saját kompozícióból álló repertoárt játszó, idén szeptemberben Afrikában turnézó sextet természetesen játszott a legfontosabb lengyel fesztiválokon is, mint például a gdański Jazz Jantar, a wrocławi Jazz nad Odrą, a Varsói Jazz Jamboree, a Łódźi Nyári Jazz Akadémia vagy a słupski Komeda Jazz Fesztivál. A zenekar

A Gdański Zeneakadémián végzett Kamil Piotrowicz diplomájának megszerzése után Koppenhágába költözött, hogy mesterfokozatát a nagyhírű Rytmisk Musikkonservatoriumban szerezze meg. Kiemelkedő művészi teljesítményét számos díj is bizonyítja, mint például Gdańsk városának „Fiatal kulturális alkotója” vagy a Nyugat-pomerániai „Pro Arte” Kulturális Díj. Kamil, aki a független Howard Records lemezkiadó megalapítója is egyben, több formációnak is igen aktív közreműködője, így a Kamil Piotrowicz Sextet mellett a LAWAAI, a Wojtczak - Piotrowicz duó, a HAŁVVA vagy a The President tagjakánt szinte egész Európában fellépett már. Zongorajátékát aprólékos technika, virtuozitás és magával ragadó érzékenység jellemzi.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!