Program


67-es korongok - The Beatles / Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

67-es korongok - The Beatles / Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

Zenei ikonok, korszakalkotó albumok – művészettörténeti megközelítésben

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 4. kedd, 19:00

The Beatles és a pop art, Jim Morrison (The Doors) költészete, a Pink Floyd művészi kidolgozású albumai rengeteg zenével. 

Gimesy Péter művészettörténész rocktörténeti sorozatában minden alkalommal egy különleges és fordulópontnak számító albumot mutat be. Ezek a lemezek ma már megkerülhetetlenek, mérföldkőnek számítanak minden azóta alakult rockbanda számára, minden megjelent album tekintetében, alakítja a legtöbb zeneszerető ember ízlését. 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!